Elixir St. Rocha AROMARA

AROMARA -Elixir St. Rocha spray 50ml

50 ml

Zaštita od virusa, bakterija, gljivica. Elikis St. Roch u spreju praktičan je za korištenje u svrhu dezinfekcije ruku, kuhinjskih površina, kupaonskih površina. Nasprejati sebe i prostor u kojem se boravi (u svrhu zaštite od virusa, bakterija) kao i sve ostalo što želimo dezinficirati. Eliksir St. Roch je mješavina 14 eteričnih ulja i izuzetno je ugodnog mirisa.

Sprej je praktičan za korištenje u svrhu dezinfekcije ruku, kuhinjskih površina, kupaonskih površina, nasprejati sebe i prostor u kojem se boravi (u svrhu zaštite od virusa, bakterija) kao i sve ostalo što želimo dezinficirati.

Sv. Roko (St. Roch) iz Montpelliera posvetio je svoj život iscjeljivanju oboljelih od kuge, kolere i ostalih opasnih zaraznih bolesti. Radeći s oboljelima i sam je obolio od kuge, no to ga nije pokolebalo. Odlučan u svojoj misiji, uspio se izliječiti i pomagati oboljelima. Nadahnuti njegovim plemenitim djelima napravili smo mješavinu eteričnih ulja biljaka koje štite od opasnih, ponekad i smrtonosnih virusa i bakterija.

Eliksir St. Rocha je mješavina 14 eteričnih ulja izuzetno ugodnog mirisa koji se zajedničkim međudjelovanjem izuzetno efikasno bore protiv mikroorganizama, bakterija i protiv virusa.

Sadrži eterična ulja Čajevca, Čempresa, Eukaliptusa, Eukaliptusa limunskog, Lovora, Klinčića, Lavande, Metvice paprene, Limunske trave, Geranija, Mire, Origana, Palmaroze i Ružmarina. Njegova visoka učinkovitost rezultat je upravo snažnog sinergijskog antimikrobnog djelovanja ovih eteričnih ulja.

49.00Kn