AROMARA SUNSHINE maslac za sunčanje

AROMARA -maslac za sunčanje

100 ml

Pomno odabrana bazna i eterična ulja i maslaci spajaju se u bogati maslac koji priziva sunce, a odbija njegovo štetno djelovanje.Maslac Sunshine sadrži sastojke bogate prirodnim spojevima. Štiti vašu  kožu od štetnih posljedica UV zračenja, kao što su oštećenja, opekline, crvenilo, prijevremeno starenje i rak kože.

Bazna ulja upijaju štetna UV zračenja i dubinski regeneriraju vašu kožu. Prodiru u najdublje slojeve kože i čine ju zdravom i njegovanom iznutra i izvana. U Sunshine maslac utkana su i najfinija eterična ulja koja uz neodoljivu aromu osiguravaju osvježenje i revitalizaciju vaše kože.Zahvaljujući 100% prirodnim sastojcima dovoljno je blag za svakodnevnu upotrebu, a bez straha ga mogu koristiti svi uzrasti. Imate osjetljivu kožu? Aromara Sunshine maslac možete koristiti bez straha.

Nepovoljnom utjecaju sunčevih zraka ne izlažete se samo na plaži! Nanesite maslac Sunshine prije šetnje gradom, koristite ga na kampiranju, jutarnjem trčanju, vožnji bicikla…usrećite svoju kožu prirodnom hranjivom zaštitom!

Aromara Sunshine maslac za sunčanje ne sadrži štetne kemijske UV filtere.Kožu od sunca štiti prirodnim putem.Nije testiran na životinjama!

Sastav: Bazna ulja: Sezam, Makadamija, Avokado, Jojoba, Lješnjak, Kokos

Eterična ulja: Lavanda, Mira, Ilang-Ilang, Metvica, paprena

Maslaci: Shea maslac, Kakao maslac

Macerati: Neven, Mrkva

Pčelinji vosak, Cinkov oksid

 

99.00Kn

Još nema recenzija.

Be the first to review “AROMARA -maslac za sunčanje”