aromara metvica paprena
ir_attachment_506

AROMARA -Metvica paprena

10 ml

Eterično ulje paprene metvice (Mentha x piperita)

Lat.naziv:Mentha x piperita, red: Lamiales, porodica: Lamiaceae, rod: Mentha

ZEMLJA PORIJEKLA: Indija NAČIN UZGOJA: konvencionalni NAČIN DOBIVANJA: destilacija vodenom parom biljke i cvijeta

AKTIVNE SASTAVNICE: mentol, menton, 1,8-cineol, mentil acetat, izomenton, limonen, mentofuran, pulegon

Metvica Paprena otklanja osjećaj nadutosti, mučninu i bolove u želucu. Djeluje stimulativno na probavni sustav. Opušta glatke mišiće gastrointestinalnog trakta, a na taj način olakšava simptome sindroma iritabilnog crijeva, poremećaja od kojeg pate milijuni ljudi diljem svijeta.

Aromara Metvica Paprena djeluje i na tek. Udisanjem ovog eteričnog ulja stvorit ćete osjećaj sitosti i tako smanjiti potrebu da između obroka posežete za grickalicama i slatkišima!

Kod glavobolje: par kapi Metvice Paprene dodajte omiljenom baznom ulju i nježno izmasirajte čelo, sljepoočnice i potiljak. Smanjit ćete napetost i bol, a pritom imati priliku i uživati u osvježavajućem, energizirajućem učinku Metvice Paprene.

Ovo eterično ulje bogato je mentolom, koji igra važnu ulogu u krčenju puta kroz vaš začepljeni dišni sustav. Udisanjem Aromara Metvice Paprene olakšat ćete disanje i eliminirati uzročnike infekcija dišnih puteva.

 

Metvica Paprena eliminira bakterije iz usne šupljine i na taj način osigurava zdrave zube i desni. Otklanja zubobolju, a odlična je i kao sredstvo za suzbijanje neugodnog zadaha.

Metvicu Paprenu dodajte kvalitetnoj vodi i dobili ste odličan body mist kojim se možete rashladiti u vrelim ljetnim danima.

Metvica Paprena snažnim antibakterijskim djelovanjem eliminira perut i druge iritacije vlasišta, a istovremeno potiče rast kose. Također osvježava i tonizira masnu kožu i čini ju svježom i zdravom!

Metvica Paprena razvedruje um. Potiče vas da se uzdignete iznad sitnih briga, tuge i straha, te ponovno osjetite šarenilo i toplinu avanture koju živite. Ovo eterično ulje dobar je odabir za trenutke kad prolazite kroz tužne, stresne i naizgled beznadne situacije. Svojom energijom raspetljat će čvor nervoze i straha koji osjećate u želucu te vam pomoći pri prihvaćanju svega što vam život nosi.

39.00Kn

Još nema recenzija.

Be the first to review “AROMARA -Metvica paprena”