Aromara pačuli eterično ulje
3

AROMARA -Pačuli

10 ml

Eterično ulje pačulija (Pogostemon cablin)

ZEMLJA PORIJEKLA: Indonezija

NAČIN UZGOJA: plantažno

NAČIN DOBIVANJA: destilacija vodenom parom suhih listova

AKTIVNE SASTAVNICE: pačulol, pogostol

Ovo eterično ulje potiče stezanje kože i mišića. Zateže i učvršćuje kožu lica, a na taj način briše postojeće bore i sprječava nastanak novih. Pačuli potiče obnovu stanica kože i brži rast novih stanica. Ovim svojstvom potiče regeneraciju vaše kože i osigurava njen mladenački, svježi izgled. Smanjuje ožiljke od akni, prištića, ospica…

Pačuli svojim će slatkim mirisom uspješno prikriti neugodne tjelesne mirise. Zbog svoje djelotvornosti je omiljen sastojak prirodnih dezodoransa i krema.

Olakšat će osjećaj boli i sveopćeg lošeg stanja koji prati prehlade, pritom će sniziti i tjelesnu temperaturu, a djeluje i protiv infekcija koje ju uzrokuju.

Pačuli djeluje tonizirajuće na cijelo tijelo. Stimulira rad svih sustava unutar tijela, ubrzava metabolizam, jača imunitet, snaži nas i osigurava naše zdravlje. Povrh toga, smiruje napete živce i pomaže nam da se opustimo i odmorimo.

Pomaže u sprječavanju  nastanka gljivičnih infekcija, a to ga čini odličnim izborom za tretiranje i sprječavanje infekcija poput atletskog stopala. Inhalacija Aromara Pačulijem pročišćava dišni sustav i štiti od zaraze gljivicama udisanjem.

Ovo eterično ulje odbija kukce, a pritom je potpuno neškodljivo za vas i vaš okoliš. Dodajte Aromara Pačuli u bočicu s pročišćenom vodom i nasprejajte površine u svojem okruženju (a možete bez straha nasprejati i sebe) i spremni ste za bezbrižne ljetne noći!

Opustite se! Pačuli ima izraženo sedirajuće i opuštajuće djelovanje na um i tijelo. Ublažit će napetost mišića i fizičke simptome stresa, a djeluje i iznutra. Opušta živce i smiruje grčeve i napadaje (poput epileptičkih) uzrokovane hiperosjetljivim ili hiper-reaktivnim živcima .Pomaže pri eliminiranju osjećaja tuge i nesreće, a dodamo li ovom antidepresivnom djelovanju i sedirajući efekt Aromara Pačulija, jasno je kako se radi o uistinu odličnom ulju za mentalni i fizički odmor. Potiče dobro raspoloženje i mir, Gubitak strasti često se može pripisati užurbanosti, stresu i brigama, a ovo eterično ulje pomoći će vam da tim vanjskim faktorima makar nakratko zalupite vrata u nos i posvetite se onome što je bitno, a to je vaš odnos s partnerom

59.00Kn