Aromara tamjan eterično ulje
1

AROMARA -Tamjan

10 ml

Lat.naziv: Boswellia carterii, red: Sapindales, porodica: Burseraceae, rod: Boswellia

ZEMLJA PORIJEKLA: Indija

NAČIN UZGOJA: prirodni uzgoj, divljina

NAČIN DOBIVANJA: destilacija vodenom parom

Eterično ulje tamjana koristi se od drevnih dana, a njegovo moćno djelovanje proteže se na sve aspekte našeg mentalnog i fizičkog zdravlja.

Tamjan je poznat kao moćno anti-age eterično ulje. Potiče obnavljanje stanica kože (a time i obnavljanje tkiva), a postojeće stanice i tkiva čini zdravijima. Dodamo li tome i činjenicu da zateže kožu i mišiće, dobivamo uistinu korisnog saveznika u ratu protiv bora! Par kapi tamjana dodajte omiljenom baznom ulju i nježno umasirajte u područje oko očiju i obraze.

Zahvaljujući dezinficirajućem svojstvu eliminira nevidljive uzročnike bolesti i virusa, a pritom zrak obogaćuje svojim mirisom. Iz usne šupljine uklanja bakterije – uzročnike neugodnog zadaha i karijesa. Istovremeno jača desni i zaustavlja krvarenja zubnog mesa i ranice.

Tamjan pomaže eliminirati nadutost i potiče rad crijeva, lučenje probavnih sokova i peristaltičko kretanje. Drugim rječima, pospješuje cjelokupni proces probave.

Uz inhalaciju tamjanom potaknut ćete iskašljavanje, izbacivanje sluzi i ponovno uspostavljanje cjelokupne funkcije dišnog sustava.

 

99.00Kn