Dr Stribor - Vanilija naranča hidratantna krema

DR STRIBOR -Vanilija&naranča hidratantna krema

50 ml

Ljepota dolazi iznutra – zamislite kremu koja miriše na kuhinju naših prabaka. Koža je poput sladokusca koja zna što želi. Dašak egzotične vanilije i slatka naranča, pruža obilje vlažnosti i daje zaštitu i mekoću. Svaki dan postaje užitak, svako jutro jedan osmjeh.

Vanilija & naranča je ugodna i pristupačna hidratantna krema za sve tipove kože. Vrlo je izdašna, upija se relativno brzo i nakon desetak minuta koža je ugodno glatka i zaštićena.

Sastojci: macerat vanilije u ulju marelice, eterično ulje slatke naranče, koko-kaprilat, emulgator hitecream, soligel, deskpantenol, glicerol

Krema Vanilija & naranča od kvarenja je zaštićena čak trostrukim sustavom. Od oksidacije je zaštićena prirodnim vitaminom E (INCI: Tocopherol) i CO2 ekstraktom ružmarina (INCI: Rosmarinus Officinalis Extract). Za zaštitu od mikrobiološkog kvarenja, nismo naravno koristili parabene ili fenoksietanol, već konzervans Geogard 221 (INCI: Benzyl alcohol (and) Dehydroacetic acid) koji se smije koristiti u ekološkoj kozmetici.

99.00Kn

Još nema recenzija.

Be the first to review “DR STRIBOR -Vanilija&naranča hidratantna krema”