VESNA'S NATURALS hidratantna krema

VESNA’S NATURALS -Hidratantna krema sa smiljem

50 gr

Smilje je tipična mediteranska biljka vrlo aromatičnog mirisa te izvanrednih svojstava protiv starenja kože. Od davnine smilje se koristi za mnoge kožne bolesti.

Hidratantna krema od smilja dubinski hidratizira, revitalizira i regenerira kožu, te je pogodna za „hranjenje“ suhe kože nakon ljeta i izlaganja suncu. Ublažava bore i ožiljke. Također smanjuje upale. Kod redovitog korištenja pomaže kod hiperpigmentacije. Balansira kožu, bilo da je suha, masna ili mješovita i vraća joj ravnotežu, te ubrzava obnovu stanica u kratkom vremenu. Pomoću hidratantne kreme od smilja koža je mekša i elastičnija. Potiče proizvodnju kolagena pa smanjuje bore i ožiljke. Umiruje nadraženu kožu pa se koristi za kožu sklonu crvenilu i kapilarama, a koristi se i za tretman proširenih vena i flebitisa.

Namijenjna je svim tipovima kože, hrani je i vlaži istovremeno i pruža sve što joj treba. Potiče proizvodnju kolagena, te je prirodno sredstvo za zacjeljivanje ožiljaka, smanjuje svrab kod zarastanja rana, stimulira obnovu stanica kože i djeluje protuupalno. Hidratantna krema od smilja učvršćuje kožu, te se koristi kod kožnih infekcija i rana. Umiruje nadraženu kožu i smanjuje bore, djeluje kao antioksidans koji štiti od slobodnih radikala, dezinficira zbog čega se često koristi nakon tetoviranja i piercinga, te u borbi protiv akni i crvenila kože.

144.50Kn