DSCN1735

VESNA’S NATURALS -Intim balm

60 gr

Intim balm namjenjen je za promjene vaginalne sluznice nastale uslijed vaginalne suhoće različitog porijekla ili zbog hormonskog disbalansa u menopauzi, te u stanjima koja dovode do pojačanog vaginalnog sekreta. Balzam općenito na oštećenu kožu i vaginalnu sluznicu djeluje kao blagotvorni lubrikans i tonizirajući agens. Važno protuupalno djelovanje na oštećenu i upaljenu kožu, kao i sluznicu.

Intim balm nanosi se 2 puta dnevno na sluznicu, 20 dana između menstrualnih ciklusa.

Sadrži macerat gospine trave (svježe ubrani cvjetni vrhovi macerirani u hladno prešanom maslinovom ulju), stolisnik,pčelinji vosak, E vitamin i eterično ulje čajevca.

Australijskih urođenici su koristili lišće Čajevca za liječenje posjekotina i infekcija kože. Oni bi sjekli lišće i nanosili ga na ozlijeđena mjesta. Kapetan James Cook i njegova posada nazvali su biljku “čajno drvo” ili “čajevac”, jer su koristili lišće kao zamjenu za čaj, kao i da bi začinili pivo. Australijski vojnici u Prvom svjetskom ratu koristili su ulje čajevca kao dezinficijens. U novije vrijeme vršena su opsežna naučna istraživanja koja su dovela do novih spektakularnih rezultata:

1. Ulje čajevca je neobično po tome što je aktivno protiv sve tri vrste infektivnih
mikroorganizama:bakterija,gljivica i virusa i to je glavni razlog zašto ga neki medicinski herbalisti zovu “Čudo iz Australije”.
2. Ulje čajevca posjeduje protiuupalna svojstva.
3. Djeluje kao snažan imonostimulans.

Intim balm djeluje snažno protiv bakterija, gljivica i virusa, sa izrazitim protuupalnim i imunostimulativnim svojstvima.

Mnogi od nas razmišljaju o tome što unose hranom, no ne misle na ono što unose u sebe kroz kožu. Sve više ljudi alergično je na kemikalije, sve više bolesti povezuje se sa lošim tvarima u kozmetičkim preparatima. No, koža je naš najveći organ i kroz kožu otrovni sastojci, bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za razne bolesti.
No kada je u vašim proizvodima samo najbolje od prirode, onda se zdravlje i ljepota isprepliću! Kada je biljka ubrana u nedirnutoj prirodi, sa pažnjom i ljubavlju, kada su ulja domaća, hladno prešana, i sve što je u kremi je ekološko, onda vas ta krema prirodno i liječi!

117.00Kn