Sapun od gline i ugljena LOVELY

LOVELY -sapun zelena glina&ugljen

50 gr

Sapun od zelene gline i ugljena za normalnu, mješovitu i masnu kožu sklonu aknama. Može se koristiti svakodnevno ili po potrebi.

Sapun je rađen od biljnog glicerina saponifikacijom biljnih ulja bez sintetskih pjenilai SLS-a.

Zelena glina ima ogromnu moć upijanja, u skladu s mikromolekulama od kojih je građena. Doslovno ”pije” masnoće, otrove i nečistoće iz kože. Tonizira kožu stimulirajući cirkulaciju, obnavlja ten zatvarajući pore i revitalizira oštečenu kožu. Čisti problematičnu kožu. Najbolji je izbor za akne, masnu i zapuštenu kožu. Glina apsorbira teške metale, slobodne radikale, pesticide i radioaktivne tvari privlačeći ih zbog razlike u električnom naboju (površina čestice gline je pretežno električno negativno nabijena za razliku od pozitivnog naboja na površini spomenutih tvari) – zbog čega glina djeluje kao magnet.

Aktivni medicinski ugljen pomaže u čišćenju kože i pora, nježno ali efikasno uklanja prljavštinu, nečistoću i višak sebuma dok ten njeguje s blagotvornim mineralima. Kao magnet izvlači i apsorbira nečistoću i višak masnoće pa je idealan za masniju i mješovitu kožu.

39.00Kn

Još nema recenzija.

Be the first to review “LOVELY -sapun zelena glina&ugljen”