MALA OD LAVANDE deo krema naranča

MALA OD LAVANDE – mini deo krema naranča/čajevac/bor

50 gr

ETERIČNO ULJE naranče pomaže kod usporene cirkulacije, mišićnih grčeva izazvanih napetošću. U njezi kože korisno je kod tretiranja akni. Eterično ulje naranče potiče proizvodnju kolagena, povećavajući protok krvi kroz kožu. Iznimno je korisno za njegu suhe kože sklone iritaciji i aknama.

ČAJEVAC, Djelovanje: jako dezinfekcijsko (12 puta jače sredstvo od fenola) i antiseptičko djelovanje, baktericidno, fungicidno, virucidno, antispazmodično, antiinflamatorno, imunostimulativno, antiparazitno. Ovo stablo rodom je iz Australije i njegovo ulje poznato je kao panaceja među domorodcima još od pamtivijeka. Ime ’lijeka za sve bolesti uopće nije pretjerano. Bor ima također vrlo izražene terapeutske karakteristike. On djeluje antimikrobno, antiseptički, dezodorirajuće, kao diuretik te potiče cirkulaciju i živčani sustav.

ULJE BORA pospješuje zacijeljivanje, pomaže pri reumatizmu, artritisu, bronhitisu, astmi, kašlju i napetosti u mišićima. Upotreba ovog ulja se ne preporuča osobama s vrlo osjetljivom kožom i trudnicama!!!!!

Studije su pokazale, da antiperspiranti i dezodoransi nisu tako bezopasni, kako misle mnogi. Danas je u kozmetičkim proizvodima dozvoljena upotreba čak 25 različitih sastojakakozmetike koji sadrže aluminij, a aluminij klorhidrat, koji se upotrebljava u antiperspirantima, je jedna od najčešće upotrebljavanih aluminijevih soli.

Početkom prošlog desetljeća provedeno je nekoliko studija koje su imale za cilj utvrđivanje rizika po zdravlje prilikom upotrebe aluminijevih soli u kozmetičkim proizvodima – studijama se pokušala pronaći eventualna poveznica između upotrebe aluminijevih soli u antiperspirantima i Alzheimerove bolesti, ali i karcinoma dojke.

Sastav: Kakao maslac, soda bikarbona, kukuruzni škrob, eterično ulje naranča, čajevac, bijeli bor.

32.00Kn

Još nema recenzija.

Be the first to review “MALA OD LAVANDE – mini deo krema naranča/čajevac/bor”