Gavez balzam Vesna's naturals

VESNA’S NATURALS -Balzam od gaveza

60 gr

Opis proizvoda

Balzam od Gaveza sadrži suncokretovo ulje, list i korijen gaveza, pčelinji vosak, eterično ulje čajevca, kamfora, tamjana i muškatne kadulje.

Gavez ima vrlo dugačku i šaroliku povijest uporabe. Zbog njegove ljekovitosti, u narodu se vjerovalo da potječe iz rajskog vrta.

Balzam od Gaveza  može pomoći kod:

psorijaze
čireva
proširenih vena
deformacije palca
uganuća i iščašenja
reume i artritisa
bolova u leđima
vanjskih i unutarnjih rana
lomova i krvarenja
oteklina i ogrebotina

Gavez se koristio još u srednjem vijeku za liječenje zglobova i zacjeljivanje rana. Uvijek se smatrao lijekom koji je prikladan za sve bolesti vezane za kosti.
Više o biljki gavez:
Gavez latinskog naziva Symphytum officinale je razgranata biljka prekrivena oštrim dlakama, visoka i do 120 cm. To je korovska biljka koja vrlo brzo raste. Možemo je naći u Europi i Aziji obično na vlažnim livadama i pored potoka i rijeka.
Biljka se tradicionalno koristi za zacjeljivanje rana i ima protuuplano djelovanje. Koristi se na koži koja nije oštećena.
Kao ljekoviti dio biljke koristi se korijen koji se iskopava u proljeće ili jesen. Korijenje je vrlo krhko i crno.
Od gaveza se pripremaju čaj, oblozi, kupke, mast, tinktura i biljne kapi. S gavezom je potreban mali oprez: čaj i tinktura, ali i svi drugi ekstrakti korijena gaveza nisu za oralnu primjenu, već se isključivo koriste izvana.
Bilje koje sadrži balzam od gaveza su ubrane ručno sa puno ljubavi i pažnje, i odmah isti dan dok su biljke svježe i najpotentnije od njih su spravljani pripravci. Proizvodi su prirodni, hande made, bez aditiva i konzervansa, bez umjetnih bojila i umjetnih mirisa, bez parabena i silikona.
Sastojci: Suncokretovo ulje, Gavez (korijen i list), Pčelinji vosak, Eterično ulje čajevca, kamfora, tamjana i muškatne kadulje

114.00Kn

Još nema recenzija.

Be the first to review “VESNA’S NATURALS -Balzam od gaveza”