Vesna's naturals /losion poslije sunčanja

VESNA’S NATURALS -biljni losion poslije sunčanja

200 ml

Njeguje i hrani kožu, pomaže da se smiri crvenilo kože od sunca – zbog kantarionovog ulja u sastavu, ima efekt hlađenja, zbog mente i melise, ugodnog je opuštajućeg mirisa – eteričnog ulja lavande, koje se nalaze u sastavu. Biljni losion poslije sunčanja prirodan, ugodan, nježan!

Biljni losion poslije sunčanja sadrži kokosov maslac, shea maslac, maslinovo ulje, kantarion, mentu i citronelu. Kantarionovo ulje njeguje kožu i pomaže kod opekotina od sunaca, a menta i citronela ugodno hlade kožu!

Kantarion je poznat po svojim antibakterijskim i antiviralnim djelovanjima, a zahvaljujući protuupalnom djelovanju koristi se kod rana i opekotina. Kantarion doprinosi u tretmanu inflamatornih procesa na koži i površinskih rana tako što smanjuje upalne procese kože. Sve djelotvorne sastojke spojili smo u Maslac za Tijelo Smilje & Stolisnik & Kantarion kako bi Vam omogućili jednostavnu primjenu kod hidratiziranja kože.

Prema grčkom mitu, Menta je bila nimfa koju je bezuspješno progonio pohotni bog podzemlja Had. Zaslijepio ju je svojim blještavim kolima, ali ju je od napastovanja spasila kraljica Perzefona pretvorivši je u metvicu. Metvica je u narodu znana još i kao nana, paprena metvica, menta, pepermint. Sadrži visoku količinu mentola, koji je po mirisu čini prepoznatljivom među tisućama biljaka. Mentol aktivira receptore osjetljive na hladnoću u koži i sluznici tkiva, zbog čega se javlja osjećaj hlađenja, po kojemu je ova biljka prepoznatljiva.

Citronela ulje osvježava, čisti, oživljava i stimulira. Koristi se za tretman loše cirkulacije, reume, prehlade i sl. Eterično ulje citronele ima izvrsna antiseptična svojstva pa se tradicionalno koristi za tretiranje upalnih stanja kože, čireva, rana, dermatoza.

Svi proizvodi su 100 % prirodni, hande made, bez aditiva i konzervansa, bez umjetnih bojila i umjetnih mirisa, bez parabena i silikonskih dodataka. Ručno ubrani sa puno ljubavi i pažnje, te isti dan, kada je biljka najpotentnija spravljeni su pripravci.

 

149.00Kn

Još nema recenzija.

Be the first to review “VESNA’S NATURALS -biljni losion poslije sunčanja”