Vesna's naturals zubna pasta

VESNA’S NATURALS -Zubna pasta kadulja&grejp

40 gr

100% prirodna pasta za zube kadulja & grejp na bazi ventilirane zelene gline i eteričnih ulja. Čisti, dezinficira, izbjeljuje zube, osvježava dah, jača zube i desni, sprječava karijes i kamenac.

Pasta za zube kadulja & grejp sadrži macerat jedne od najljekovitijih biljaka našeg planeta, a to je kadulja.

Kadulja je čudesna biljka koja ima antibakterijsko, antigljivično i antiseptičko djelovanje, pročišćava krv, ublažava depresiju i stres, snižava temperaturu i djeluje protiv bolova, smanjuje razinu šećera u krvi, pomaže kod krvarenja i upala, regulira rad crijeva i želuca, pomaže kod migrene i reume.

Pasta za zube kadulja & grejp također sadrži eterično ulje grjepa. Drvo grejpa je zimzeleno, a može narasti i do šest metara u visinu.Idealni uvjeti za njegov bujan rast i obilan plod su topla klima i umjerena vlaga. Drvo grejpa krase duguljasti, široki, kožasti listovi i plodovi čiji se promjer kreće oko 15 cm. Grejp je izvrstan izvor vitamina C, zbog kojeg nosi titulu snažnog zaštitnika imuniteta. Plodovi grejpa obiluju i vitaminom A koji je neophodan za zdrav vid, rast i razvoj kostiju. Sadrži još i vitamine D, B, K i E kao i minerale; fosfor, cink, kalcij, magnezij i željezo.

Biljke koje sadrži pasta za zube kadulja & grejp su 100 % prirodne, ručno ubrane sa puno pažnje i ljubavi.

 

55.00Kn