Aromara tamjan eterično ulje
1

AROMARA -Tamjan

10 ml

Eterično ulje tamjana koristi se od drevnih dana, a njegovo moćno djelovanje proteže se na sve aspekte našeg mentalnog i fizičkog zdravlja.

Tamjan je poznat kao moćno anti-age eterično ulje. Potiče obnavljanje stanica kože (a time i obnavljanje tkiva), a postojeće stanice i tkiva čini zdravijima. Dodamo li tome i činjenicu da zateže kožu i mišiće, dobivamo uistinu korisnog saveznika u ratu protiv bora! Par kapi tamjana dodajte omiljenom baznom ulju i nježno umasirajte u područje oko očiju i obraze.

Zahvaljujući dezinficirajućem svojstvu eliminira nevidljive uzročnike bolesti i virusa, a pritom zrak obogaćuje svojim mirisom. Iz usne šupljine uklanja bakterije – uzročnike neugodnog zadaha i karijesa. Istovremeno jača desni i zaustavlja krvarenja zubnog mesa i ranice.

Tamjan pomaže eliminirati nadutost i potiče rad crijeva, lučenje probavnih sokova i peristaltičko kretanje. Drugim rječima, pospješuje cjelokupni proces probave.

Uz inhalaciju tamjanom potaknut ćete iskašljavanje, izbacivanje sluzi i ponovno uspostavljanje cjelokupne funkcije dišnog sustava.

Boswellia sacra Flueck.

Red: Sapindales; porodica: Burseraceae; rod: Boswellia Roxb. ex Colebr.; vrsta: Boswellia sacra Flueck.

ZEMLJA PORIJEKLA: Somalija

NAČIN UZGOJA: konvencionalni (plantažni)

NAČIN DOBIVANJA: destilacija vodenom parom smole

AKTIVNE SASTAVNICE: α-pinen, limonen, p-cimen, α-felandren, β-mircen, δ-3-karen, β-kariofilen, sabinen, β-pinen

 

119.00Kn