OPG SIMIČIĆ FILIP -Eterično ulje mirta

166.50kn

Nema na zalihi

SKU 151020 Kategorija Oznaka

Opis proizvoda

10 ml

Stari Rimljani smatrali su je simbolom ljubavi i blagostanja, što je vrlo jasno čim ju pomirišemo i osjetimo. Vrlo blagog, toplog, profinjenog mirisa, ovo eterično ulje umiruje i tješi.
Djeluje na dišne tegobe, posebno pogodno za dječje dišne tegobe. Olakšava iskašljavanje.
Kao i ostala ulja bogata cineolom, djeluje antivirusno,a dokazano je u jednoj kliničkoj studiji da djeluje kod herpesa na usnicama(labijalni herpes).
Eterično ulje mirte  je poznato kao anti-age ulje u kozmetici, ali i kao vrlo djelotvorno kod pretjeranog lučenja sebuma pa je koristi u njezi masne i mješovite kože, te masnog vlasišta i prhuti. Ovo ulje se pokazalo djelotvornim kod smanjene funkcije štitnjače (doziranje i primjena zahtjeva stručnu osobu koja će propisati količinu).
Stimulira rad jajnika, dobro djeluje na rad prostate, djelotovorna kod problema s urinarnim infekcijama Kontraindikacije : pretjeran rad štitnjače (hipertireoza)

OPG SIMIČIĆ FILIP nalazi se na otoku Ravi,u zadarskom arhipelagu,u mjestu Mala Rava. Sam otok je s obzirom na malu površinu iznimno bogat biljnim vrstama,te su u OPG SIMIČIĆ FILIP počeli otkrivati taj čudesni biljni svijet, a nakon nabavke male destilerije i proizvodnju eteričnih ulja i hidrolata.S obzirom na ograničenu količinu bilja proivodnja je u malim serijama ali vrhunske kvalitete.

Kantarion je postao upravo ono što smo zamišljali, mjesto gdje atmosfera samog prostora odražava jedinstvenu ljepotu prirode, njezine mirise i zvukove, te od početka našim posjetiteljima daje naslutiti o doživljaju što se krije u proizvodima koje nudimo.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak: 09:00h - 20:00h

subota: 09:00h - 14:00h

Copyright © 2020. Gospina trava d.o.o.

×
×

Košarica