OPG SIMIČIĆ FILIP -Eterično ulje ružmarin

27.00kn57.00kn

Obriši
SKU N/A Kategorija Oznaka

Opis proizvoda

Njeguje masnu kožu i umanjuje izlučivanje masnoće,potiče izmjenu tvari u organizmu pa je odličan u borbi protiv celulita,potiče cirkulaciju.Služi kao analgetik,ili sredstvo za poticanje periferne cirkulacije).Koristi se za povečanje koncentracije,pamćenja i opuštanje od stresa.Djeluje stimulirajuće na nervni sustav,osvježava i vraća vitalnu energiju,olakšava stanja zabrinutosti i tjeskobe,bistri um i obnavlja nervni sustav nakon dugoga,intenzivnog intelektualnog napora.

OPG SIMIČIĆ FILIP nalazi se na otoku Ravi,u zadarskom arhipelagu,u mjestu Mala Rava. Sam otok je s obzirom na malu površinu iznimno bogat biljnim vrstama,te su u OPG SIMIČIĆ FILIP počeli otkrivati taj čudesni biljni svijet, a nakon nabavke male destilerije i proizvodnju eteričnih ulja i hidrolata.S obzirom na ograničenu količinu bilja proivodnja je u malim serijama ali vrhunske kvalitete.

Kantarion je postao upravo ono što smo zamišljali, mjesto gdje atmosfera samog prostora odražava jedinstvenu ljepotu prirode, njezine mirise i zvukove, te od početka našim posjetiteljima daje naslutiti o doživljaju što se krije u proizvodima koje nudimo.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak: 09:00h - 20:00h

subota: 09:00h - 14:00h

Copyright © 2020. Gospina trava d.o.o.

×
×

Košarica