HVAROMA - Ulje za brže tamnjenje

16.50  (124.32 kn)

3 na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 223005 Kategorije , Oznaka

Opis proizvoda

50 ml

Ulje za brže tamnjenje namijenjeno je njezi kože oko mjesec dana prije izlaganja suncu te u vrijeme sunčanja. Prilagođeno je svim tipovima kože, za čitavo tijelo i lice. Korišteni su prirodni sastojci, pomno odabrani kako bi koža bila zdravo preplanula, njegovana, nahranjena te se na što prirodniji način zaštitila od crvenila, isušivanja, iritacije te hiperpigmentacije.

Ulje za brže tamnjenje ne sadrži UV filtere (ali se može nanositi preko sredstava koji ih sadrže). Stoga nije namijenjeno izlaganju jakom suncu (ljeti od 11h-17h), osobama jako svijetle puti ili maloj djeci. Savjetujemo pripremiti kožu na način da se nanosi na kožu i do mjesec dana prije sunčanja, jer će na taj način koža puno brže postići željenu boju, a preplanulost će biti dugotrajnija.

Nije namijenjeno samotamnjenju.
Nakon sunčanja savjetujemo nanošenje HVAROMA Umirujućeg mlijeka za tijelo Levonda, kako bi se koža umirila, zaštitila od isušivanja te dodatno nahranila.

Sadrži-macerat ekološki uzgojene mrkve, macerat ekološki uzgojenih zelenih oraha, macerat ekološki uzgojenih zelenih oraha, frakcionirano ulje kokosa, akcelerator tamnjenja MelinOIL, prirodni mirisi i apsoluti -