MALA OD LAVANDE - karite maslac

53.00kn

SKU 181009 Kategorija Oznaka

Opis proizvoda

100 ml
Karite maslac prikladan je za hidrataciju svih tipova kože jer zadržava vlagu. Naročito je učinkovit kod regeneracije stanica starije i naborane kože. Odličan je za njegu osjetljive dječje kože jer ne potiče nikakve alergijske reakcije. Može se koristiti i kod pelenskog osipa.
Zahvaljujući cimetnoj kiselini koristi se za zaštitu od sunca jer ima prirodni zaštitni faktor. Nakon sunčanja može se koristiti kao redovita njega kože jer pomaže pri cijeljenju fotooštećene kože, te ju hrani i čini mekšom. </br< Djeluje protuupalno, pa pomaže kod dermatoloških stanja (psorijaza, seboreja, ekcemi, atopijski dermatitis, akne). Pomaže pri cijeljenju manjih rana, ogrebotina i opeklina. Shea maslac duboko prodire u kožu, regenerira je, pa se može koristiti u prevenciji i tretmanu strija i ožiljaka. Osobito se primjenjuje za prevenciju strija tijekom trudnoće.
Ako niste ljubitelj njegovog prirodnog mirisa, možete u njega dodati par kapi eteričnog ulja.
Ponekad maslac može imati grudičastu teksturu, ali to ne znači da je pokvaren. Kao i za sve prirodne preparate, preporučuje se da ga čuvate na suhom i hladnom mjestu čime ćete osigurati duži vijek trajanja.

Sastav: 100% organski shea maslac, hladno tiješten

Kantarion je postao upravo ono što smo zamišljali, mjesto gdje atmosfera samog prostora odražava jedinstvenu ljepotu prirode, njezine mirise i zvukove, te od početka našim posjetiteljima daje naslutiti o doživljaju što se krije u proizvodima koje nudimo.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak: 09:00h - 20:00h

subota: 09:00h - 14:00h

Copyright © 2020. Gospina trava d.o.o.

×
×

Košarica