MARY'S SWEETS - Miris za prostor

6.11  (46.04 kn)

Out of stock

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 130006 Kategorija Oznaka

Opis proizvoda

100 ml

Osim što će prostoru dati svečanu notu i prizvati blagdanski ugođaj, Miris za prostor naranča&cimet neutralizirat će neugodne mirise pušenja ili kuhanja, a također će ublažiti poznati winter blues koji svi ponekad osjećamo u tmurnim i hladnim danima. Dovoljno je za miris u uredu ili stanu poprskati tepih, zavjesu, fotelju ili čak unutrašnjost cipela i odmah se ozračje mijenja.

Dokazano je kako eterično ulje cimeta, kora i list, povoljno utječe na područje mozga koje upravlja s budnošću. Istraživanja pokazuju da su vozači, nakon udisanja eteričnog ulja cimeta, bili usredotočeniji na vožnju nego prije. Također je dokazano da ovo ulje, osim što pospješuje koncentraciju, smanjuje frustraciju i uklanja teške misli. Eterično ulje naranče pak, osim svježeg i slatkog mirisa, dokazano podiže raspoloženje i umiruje mozak pomažući mu da se oslobodi od stresa. Također ga aromaterapeuti često preporučuju udisati kod raznih upala uzrokovanih infekcijama jer djeluje kao blagi antiseptik.

Miris za prostor naranča&cimet može se uliti i u aroma lampu ali ga je potrebno držati dalje od djece i kućnih ljubimaca. Također ga nije preporučljivo nanositi direktno na kožu i sluznicu jer ima visoku koncentraciju eteričnih ulja. Nije za oralnu uporabu.