mr. ph. Seka Zebić - knjiga ''Kako zaustaviti starenje'' + DVD ''Gimnastika lica''

190.00kn

1 na zalihi

SKU 208002 Kategorije , Oznaka

Opis proizvoda

''Željom da prenesem vlastita iskustva i saznanja, da pomognem svima koji tu pomoć žele prihvatiti, nastala je ova knjiga. Ja gimnastiku tijela ne preporučujem samo za održavanje vitkosti tijela, već gimnastiku lica preporučujem za održavanje svježeg i mladolikog izgleda. U njezinu učinkovitost nisam se uvjerila samo ja, uvjerile su se i moje klijentice koje su prihvatile moju metodu i njome se koriste da sačuvaju ljepotu i mladolikost. Vrlo često morala sam dokazivati da se nisam podvrgavala kirurškom liftingu lica. Redovitom njegom i gimnastikom lica uspjela sam usporiti vrijeme i spriječiti starenje. To je jedina tajna mog izgleda, a ovom knjigom to prestaje biti, želim je podijeliti s vama.'' - mr.ph. Seka Zebić

Cjelokupni sadržaj knjige sastoji se od tema:
– Koliko poznajete kožu
– Prirodno i neizbježno starenje
– Svaka bora je zasebna priča
– Živjeti zdravo, osjećati se dobro i biti lijepa
– Vježbe za tijelo
– Vaš lifting lica bez kirurškog zahvata
– Brže do cilja holističkim pristupom
– Deset godina mlađi s gimnastikom lica
Uz kupnju knjige na poklon darujemo DVD Gimnastika lica i tijela sa video materijalima na hrvatskom jeziku! Dostupno je 6 različitih video snimki sa detaljnim opisom korištenja metode Gimnastike lica: vježbe za bradu i podbradak, lice, vrat, usne, čelo i oči.

Kantarion je postao upravo ono što smo zamišljali, mjesto gdje atmosfera samog prostora odražava jedinstvenu ljepotu prirode, njezine mirise i zvukove, te od početka našim posjetiteljima daje naslutiti o doživljaju što se krije u proizvodima koje nudimo.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak: 09:00h - 20:00h

subota: 09:00h - 14:00h

Copyright © 2020. Gospina trava d.o.o.

×
×

Košarica