NONA MARE - kupka za stopala REGULAR

4.45  (33.53 kn)

Out of stock

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 224003-1 Kategorija Oznaka

Opis proizvoda

150 gr

Sastavljena od čistoga bilja i morske soli

Ovaj jedinstveni spoj lavande, kamilice, kadulje, cvijeta crnog sljeza te morske soli s otoka Paga, postavljen u omjeru za čiju je recepturu trebalo višegodišnje proučavanje i eksperimentiranje, te naravno mnogo ljubavi.

U običan lavor ulijte 5-6 litara tople vode (onoliko tople koliko Vam odgovara). U vodu dodajte dvije jušne žlice NONA MARE FOOT BATH i dobro promiješajte istom žlicom.
Postavite lavor na pod i potopite stopala u lavor, postupno, prvo pete pa brid stopala i na kraju prste. Sada zatvorite oči i udahnite arome koje se počinju oslobađati, istovremeno savijajući i otpuštajući nožne prste. Osjetit ćete kristale morske soli pod Vašim stopalima i prstima, oni su tu da vam probude osjetilne receptore i da započnu proces omekšavanja kože.
Vaš tretman neka traje 15-20 minuta.
Toplina vode potpomaže otpuštanje čudesnih mirisa i eteričnih ulja u kojima se nalazi čitav niz supstancija i ljekovitih tvari.
Lavanda djeluje na Vas opuštajuće i potiče mentalne procese. Njeno je ulje antireumatsko i antispazmodičko (protiv grčenja mišića); Kamilica svojim antibiotskim i antiseptičkim uljima ispire i „dovodi u red“ sve one male nevidljive pukotine, zanoktice, nažuljane dijelove, te ih odmah sedira i umiruje.Antivirusna i antifungicidna svojstva kadulje Vaša će stopala osloboditi "uljeza" i prevenirati svaku ugrozu. Kao purpurna kruna u ovoj recepturi tu je Cvijet crnog sljeza, prepun flavonoida i minerala, te čarobne sluzi koja trenutno ublažava iritacije na koži i omogućava brže zarastanje rana. Ovaj prekrasni ljubičasti cvijet će učiniti da, nakon završenog tretmana, koža Vaših stopala postane sjajna i svilenkasta. Neka Vas ne brine što će se (naročito ukoliko vrijeme tretmana produžite za koju minutu) na Vašim noktima preslikati ta kraljevska purpurna boja koja potiče od cvijeta - nju je lako isprati sa malo sapuna ili mokrim ručnikom.

Jedno pakiranje (150gr) dovoljno je za najmanje 8 tretmana.

Sastojci:morska sol, lavandula, kamilica, kadulja, crni sljez cvijet

izdvojeno

Proizvodi