PAMPA TEA -JEŽUČKO čaj

44.50kn

SKU 154008 Kategorija Oznaka

Opis proizvoda

100 gr
Biljni čajni pripravak koji za detox organizma i ublažavati će Vam tegobe kod nepravilnog rada jetre i žući.
  • poboljšanje rada jetre i žući
  • detoksikacija jetre
  • učinkovit
  • specifičnog okusa

 Biljke poput mente, cikorije, bročike (ivanjsko cvijeće), kičice i stolisnika općenito su u tradiciji poznate kao najkorisnije bilje, te bi ih svako domaćinstvo trebalo imati u svojoj kuhinji.Današnji čovjek u ovo moderno vrijeme konzumira tkz. “tešku hranu”. Hranu koja je bogata mastima, šečerima i raznim vrstama piča koje utječu na metabolizam odnosno zdravlje.  Zato smo se mi potrudili napraviti čajnu mješavinu Ježučko koja će Vam ublažavati i poboljšavati rad jetre i žući. Kombinacija ovih biljaka namijenjena je svima koji žele izbalansirati metabolizam te ukloniti toksine koji su nastali zahvaljujući prekomjernoj konzumaciji hrane i pića. Menta je jedna od poznatijih biljaka koje savršeno detokisciraju organizam i čiste jetru. U pučkoj medicini poznata je biljka bročika ili ivanjsko cvijeće koje također prema narodnom vjerovanju koristila se za detoksikaciju jetre i organizma. Ovaj čaj je savršen za vrijeme kada prestanu blagdanska slavlja i kada se odlučite za Vaš detox organizma.
Čaj je vrlo finog i karakterističnog okusa gdje se spaja više različitih biljaka koja svaka za sebe ima karakterističan okus i miris.

Sastav: menta,kamilica,list duda,bročika,stolisnik,cikorija,kičica,korijen maslačka

Kantarion je postao upravo ono što smo zamišljali, mjesto gdje atmosfera samog prostora odražava jedinstvenu ljepotu prirode, njezine mirise i zvukove, te od početka našim posjetiteljima daje naslutiti o doživljaju što se krije u proizvodima koje nudimo.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak: 09:00h - 20:00h

subota: 09:00h - 14:00h

Copyright © 2020. Gospina trava d.o.o.

×
×

Košarica