• SALVIA – hidrolat kadulje (Kornati) Brzi pogled
  1 EUR = 7,53450 HRK

  Ljekovita svojstva kadulje, koja se u hidrolatu nalaze u obliku otopljenih tvari te sitnih molekula eteričnog ulja, snažno djeluju na upalne procese u koži, koju hidrolat pritom hladi i umiruje. Iz tog razloga smanjuje svrbež kože, čestu neugodnu pojavu mnogih kožnih bolesti.

  Zbog svoje vodene baze lako prodire duboko u kožu te tako snažno djeluje na sve njene slojeve. Svojim protuupalnim, antivirusnim i antibakterijskim djelovanjem pomaže pri otklanjanju mnogih kožnih tegoba poput : herpesa zostera, vodenih kozica, raznih ekcema, akni, hemeroida, uboda insekata, itd.

  Stimulirajući mikrocirkulaciju kože, potiče njezinu ubrzanu regeneraciju. Isto tako lagano zatežući kožu smanjuje bore te joj daje mladolik izgled.

  Svojom za kožu povoljnim pH faktorom stvara zaštitni sloj koji potom štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja čineći je glatkom i mekom na dodir.

  Hidrolat kadulje izniman je stimulator limfe te njezin čistač. Zato je dobro, pogotovo kada smo bolesni, hidrolatom mazati limfne čvorove jer se u njima nakupljaju razne bakterije, virusi i toksini, a hidrolat kadulje tu pomaže u njihovoj neutralizaciji.

  Isto tako treba spomenuti da ima i lipolitično djelovanje što znači da topi masno tkivo pa se tako koristi i u brobi protiv celulita.

  Sastojci- destilirana voda i otopljene komponente ljekovite kadulje

  • SALVIA – hidrolat kadulje (Kornati) Brzi pogled
  • SALVIA – hidrolat kadulje (Kornati)

  • 12.95  (97.57 kn) 25.75  (194.01 kn)
  • Ljekovita svojstva kadulje, koja se u hidrolatu nalaze u obliku otopljenih tvari te sitnih molekula eteričnog ulja, snažno djeluju na upalne procese u koži, koju hidrolat pritom hladi i umiruje. Iz tog razloga smanjuje svrbež kože, čestu neugodnu pojavu mnogih kožnih bolesti. Zbog svoje vodene baze lako prodire duboko u kožu te tako snažno djeluje na sve njene slojeve. Svojim protuupalnim, antivirusnim i antibakterijskim djelovanjem pomaže pri otklanjanju mnogih kožnih…
  • Select options
 • SALVIA – eterično ulje kadulje (Kornati) Brzi pogled
  1 EUR = 7,53450 HRK

  20 ml  Uvjerite se u čudesnost prirode Kornata i ljekovite kadulje koja tamo raste.Iz čiste i netaknute prirode nastao je 100% prirodan proizvod dobiven od samonikle (divlje) kadulje iz kaduljina izvornog staništa.


  Uz najkvalitetniju sirovinu Salvia d.o.o. koristi i najsuvremenije metode prerade.

 • SALVIA – hidrolat smilja 100 ml Brzi pogled
  1 EUR = 7,53450 HRK

  100 ml


  Hidrolat smilja posebno se preporučuje za tretiranje suhe, stare, osjetljive i umorne kože  na koju ima posebno dobar učinak jer poboljšava krvotok i pomaže u samoj obnovi kože. Osim toga, hidrolat je odličan za smirivanje raznih kožnih iritacija i upala kože , zacjeljivanje rana, ožiljaka i ogrebotina  te za zacjeljivanje edema i hematoma .


  Hidrolat možete koristiti ne samo u ljekovite, nego i kozmetičke svrhe. Idealan je kao tonik za čišćenje lica  ili zamjena za hidratantnu kremu, a zbog svog umirujućeg djelovanja odličan je i kao tonik za kožu nakon brijanja . Hidrolat vlaži i hrani suhu, osjetljivu i oštećenu kožu, zbog čega se koristi i za smirivanje opeklina od sunca i općenito opekotina.

  • SALVIA – hidrolat smilja 100 ml Brzi pogled
  • SALVIA – hidrolat smilja 100 ml

  • 12.95  (97.57 kn)
  • 100 ml Hidrolat smilja posebno se preporučuje za tretiranje suhe, stare, osjetljive i umorne kože  na koju ima posebno dobar učinak jer poboljšava krvotok i pomaže u samoj obnovi kože. Osim toga, hidrolat je odličan za smirivanje raznih kožnih iritacija i upala kože , zacjeljivanje rana, ožiljaka i ogrebotina  te za zacjeljivanje edema i hematoma . Hidrolat možete koristiti ne samo u ljekovite, nego i kozmetičke svrhe. Idealan je kao tonik za čišćenje lica  ili zamjena za hidratantnu kremu, a zbog svog umirujućeg…
  • Dodaj u košaricu