BIOETERICA - Naranča, slatka

8.50  (64.04 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 202025 Kategorija Oznaka

Opis proizvoda

10 ml

Organsko eterično ulje naranče
Toplo citrusno eterično ulje koje donosi dobro raspoloženje, stabilizira um i donosi opuštenost. Odlično u mješavinama za masažu za njegu kože.

Smiruje i potiče dobro raspoloženje: Eterično ulje naranča otvara i obasjava energiju srca, donosi vam pozitivnu energiju i stavlja osmijeh na lice. Kao i sunčeva svjetlost, podiže raspoloženje kod osjećaja bezvoljnosti i opterećenja. Potiče hrabrost i rastjeruje osjećaje brige i sumnje u sebe.
Opušta: Eterično ulje naranča slatka smiruje središnji živčani sustav te potiče opuštenost. Kao i ostala eterična ulja citrusnog porijekla, prirodna svojstva eteričnog ulja naranče imaju pozitivan učinak na cirkulaciju.
Narančina svojstva donose emocionalnu ravnotežu, harmoniju i naglašavaju pozitivne osjećaje. Ulje je dovoljno blago da se može koristiti u prisustvu djece kako bi im se smanjila nervoza.
Potiče cirkulaciju: Eterično ulje naranče često se koristi u anticelulitnim pripravcima. Njegova svojstva pomažu pri razbijanju masnih tjelesnih stanica i detoksikaciji.
Revitalizira i njeguje kožu: Obnavlja umornu kožu. Primjenom u kremama potiče stvaranje kolagena i potiče prirodnu obnovu kože. Eterično ulje slatke naranče zahvaljujući visokoj koncentraciji limonena djeluje na obnovu kože.
U difuzeru dobro se slaže s eteričnim uljem: bergamot, muškatna kadulje, klinčić, čempres, geranij, grejp, lavanda, limun, limeta, litsea, mandarina, mažuran, ružmarin, timijan i ylang ylang

INCI: Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed
Botanički naziv: Citrus sinensis (L.) Persoon (CH.)
Zemlja porijekla: Italija
Način dobivanja: hladno tiještenje usplođa
Glavne sastavnice: limonen, mircen
Način uzgoja: organski / plantažni
Namjena proizvoda: kozmetička sirovina
Alergeni među sastavnicama*: limonen, linalol, eugenol
*alergeni kao prirodni sastojci eteričnog ulja

izdvojeno

Proizvodi