BIOETERICA - Meditacija mješavina eteričnih ulja

14.80  (111.51 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 202030 Kategorija Oznaka

Opis proizvoda

10 ml

Mješavina za OPUŠTANJE i BALANS

S ljubavlju kombinirana mješavina vrijednih ulja poput ružinog drveta, ylang-ylanga, tamjanovca, pačulija i borovice djeluje uzajmljujuće, uravnotežujuće i balansirajuće.
MEDITACIJA je savršena za upotrebu na početku vaše prakse joge ili meditacije ili se može nanijeti na kožu i uključiti u vašu dnevnu rutinu.
Ritual za postizanje stanja smirenosti i mentalne stabilnosti: U difuzer dodajte nekoliko kapi ove umirujuće mješavine eteričnih ulja MEDITACIJA koja će opustiti um i tijelo, potaknuti unutarnju snagu i donijeti bistrinu misli i stabilnost uma. Tako nam pomaže da živimo svjesnijim, produktivnijim i manje rastresenim životom. Savršen za upotrebu na kraju vježbe joge ili meditacije (Savasana) ili kao harmonizirajući proizvod za njegu u svakodnevnoj rutini.

U difuzeru: dodajte 10-15 kapi mješavine MEDITACIJA u difuzer zapremnine 100 ml i opuštajući postignite stanje smirenosti i mentalne stabilnosti. Namjena:Kombinirajte aromaterapiju i ovlaživanje zraka u prostoru putem aroma difuzora ili nebulizatora. Osigurajte zdravo i umirujuće okruženje.
Sigurnost:Eterično ulje koristite samo za vanjsku upotrebu. Nemojte ga koristiti nerazrijeđeno direktno na koži te izbjegavajte kontakt s očima. Držite ga izvan dohvata djece te ga nemojte koristiti kod djece mlađe od 5 godina. Konzultirajte liječnika prije upotrebe eteričnog ulja za vrijeme trudnoće.

Sastojci: 100% čista eterična ulja: ružino drvo, tamjanovac arapski, borovica, ylang ylang, pačuli
Alergeni (alergeni kao prirodni sastojci eteričnog ulja): limonen, linalol, benzil benzoat, alfa pinen, beta pinen, kariofilen, geraniol

izdvojeno

Proizvodi